“Babblefish.com “

Специјализирана за превод, глобална размена стапки, информации за патувањето, Светот Вести и забава.

НаBabblefish Светот Јазик Портал” е непроценлив извор, и мора да се посети за светски патник, едукатор, ученикот и професионални.


Барате Превод

Слободен јазик преведувачи и Стручниот јазик преведувачки услуги

bftranslator e1358997460349 Top X box game chair under 300 dollars

Слободен јазик преведувач

 

Барате Глобал Курсна

Screen shot 2011 12 17 at 2.10.58 AM Top X box game chair under 300 dollars

Babblefish На девизниот курс Калкулатор

Барате Патување ресурси

bftravel 300x100 Top X box game chair under 300 dollars

Статус на полиња и Резервации

 

Карактеристики:

VideoFish Учење со видеа од целиот свет. Видеото е основна алатка за јазик ученици. Уживајте во странски видеа за да ви помогне совршен вашиот јазик или само имаат некоја забава.

Еден свет На BabblefishЕден свет Многу Јазици” веб портал карактеристики блогови, социјалните мрежи, статии од интерес и на нашите веб агрегат кој ни држи во тек со времето врвот приказни и она што е trending на интернет.

Посебни потреби Ние во Babblefish се чувствуваат доволно информации се обезбедени за лица со посебни потреби, Така додадовме линкови до најдобрите посебни потреби сајтови за знаковниот јазик и Брајово како и други посебни потреби

Магазин Babblefish Од облека на книгите за да накит за да софтвер за електроника. Магазин Babblefish има линкови до сите најдобри се занимава онлајн.

Професионална превод
Документи и веб-сајтови на сите преведени професионално користење на најновите локализација и глобализација техники. Преведувачи на располагање за состаноци и во куќата на конференции. Ако е важно не користат слободен превод.


Реал Преведувач Вработувања Можете да зборувате англиски? Можете да зборувате на друг јазик? Имаме работа за вас!

Научете Разговорно хебрејски Во помалку од 30 Дена! Научете хебрејски со лесно да се разбере Методи & Трансферот на хебрејски што треба да знаете за помалку од 30 Дена!

 Top X box game chair under 300 dollars

 
Промовирање на светскиот мир Преку глобалната комуникација