“Babblefish.com “

Specializuar në përkthim gjuhës, normat globale të këmbimit, informacion të udhëtimit, bota lajme dhe argëtuese.

TheBabblefish Botë Gjuhë Portal” është një burim i paçmuar, dhe një duhet ta vizitoni për udhëtar botë, edukator, student dhe profesionist.


Duke kërkuar për Language Translation

Përkthyesit Pa pagesë Gjuhësore dhe Shërbime profesionale të përkthimit gjuhës

bftranslator e1358997460349 Top X box game chair under 300 dollars

Përkthyes pa pagesë Gjuhësore

 

Kërkoni për normat e këmbimit Global

Screen shot 2011 12 17 at 2.10.58 AM Top X box game chair under 300 dollars

Babblefish Calculator kursit të këmbimit

Duke kërkuar për Burimeve Travel

bftravel 300x100 Top X box game chair under 300 dollars

Statusi Fluturimi dhe Rezervimet

 

Karakteristika të:

VideoFish Mësoni me video nga e gjithë bota. Video është një mjet thelbësor për nxënësit e gjuhës. Zhyt veten në videot e huaja për t'ju ndihmuar të përsosur aftësitë tuaja gjuhësore ose vetëm kanë disa fun.

One World The BabblefishOne World Gjuhë Shumë” web portal features blogs, Rrjetet sociale, Artikujt e interesit dhe agregat tonë të internetit e cila na mban deri në datën me tregimet ditët lartë dhe çfarë është trending në internet.

Nevoja të veçanta Ne në Babblefish ndjehen informacione jo të mjaftueshme është dhënë për njerëzit me nevoja të veçanta, Pra, ne kemi shtuar lidhjet me vendet më të mira për nevoja të veçanta gjuhën e shenjave dhe Braille si dhe nevojat e tjera të veçanta

Dyqan Babblefish Nga pëlhurash në libra të bizhuteri të software në elektronikë. Shop Babblefish ka lidhje me të gjitha marrëveshjet më të mira në internet.

Perkthime profesionale
Dokumentet dhe faqet web të gjitha të përkthyera profesionalisht përdorimit fundit localization dhe globalizimi Teknikat. Përkthyesit dispozicion për takime dhe konferenca në shtëpi. Në qoftë se kjo është e rëndësishme mos përdorni një përkthim të lirë.


Jobs Real Translator Mund të flisni anglisht? Mund të flisni një gjuhë tjetër? Ne kemi një punë për ju!

Mëso hebraisht biseda në më pak se 30 Ditë! Mëso Hebrew me Easy për të kuptuar metodat & Pick Up Hebreut ju duhet të dini në më pak se 30 Ditë!

 Top X box game chair under 300 dollars

 
Promovimi i paqes në botë nëpërmjet komunikimit global